Sunday, February 27, 2011

OH kamu...RINDU saya dah terubat :)

sape ni?......
sape ni..????

entry baru. entry baru. kate hafiz hamidun...HUHU.
skrg sbenarnye sedang buat diskrete math, berehat jap ngan post entry baru. HAHA.
sebabnya xberapa nak paham buat math diskrete ni. adoiii...
lecturer saya cakap lau nak cepat faham bace bismillah sebelum bukak buku, tapi saya siap bace doa dah..masih xberape nak dapat..xpe xpe..sabar..sabar 2 penting..
sebenarnya nak cerita sal semalam..semalam 26/2 ari lahir adik saya. selamat hari lahir ida !!



excited x muka dye??

x..sebenarnya nak gtau dengan bangganya semalam saya jumpa my favourite singer..HAFIZ HAMIDUN..
sapekah beliau...ntah...okey2..
beliau ni pada asalnya dilahirkan dari kumpulan nasyid UNIC. tapi skrg dah bergerak secara solo..dan semakin femes skrg..
saya minat dye pun sebab dye handsome...eh eh..xla..saya kagum ngan dye...ye betol..
lagu2 dye pun semuanya best2, banyakla mesej2 yg nak disampaikan melalui lagu2 2..
kebanyakan lagu beliau pun, dicipta sendiri..perrrhhhh !!
yang  paling xcitednya semalam sampai2 je kat kolej aminuddin baki 2...terus nampak dye ngan kumpulan nasyid DESTINY(baru tau smalam wujudnya kump nasyid ni).
sangat sangat teruja la..terus snap pic mereka...tapi sangat blur sbb jauh..nak pegi dekat2 mereka nampak sangat yg saya je excited melampau kan...so ambik jauh2 pun dah cukup..pas2 siap rakam lagi persembahan dye...mantop la !!
yang paling paling teruja sangat ni sal benda kat bawah ni...

korang nampak x? kalau x nampak cuba tekan kat atas gambar kat atas ni..
hafiz siap update status tentang seronoknya datang kat KAB(kolej Aminuddin Baki)..
xkesah la kan sbb saya bukan kolej 2 pun..
pe yang saya kesah adalah
jeng3....

haa yang ni korang nampak x?
buat benda yang sama ye...kalau rase2 x nampak 2 korang tekan atas gambar 2..
xtau la jadi camne..hehe..
wah terujanya bila komen saya di LIKE oleh HAFIZ...
bukan like saje malahan hafiz komen lagi menjawab statement saya...
haha syok abis....teruja !!

saya tau pe yang saya story ni xde kena mngena ngan korang tapi.....
tapi HAFIZ HAMIDUN 2 saya yang punya...haha
gurau je...
xdela minat yang melampau lampau pun kat dye...
juz bangga je...
kepada korang yang xdapat tengok hafiz secara real macam saya xpe...
saya sediakan gambar beliau yang di curi dari fb beliau...jum kita layannnnn...

handsome x?
satu je pun  gambar..haha
lain hari kita upload lagi...


~dan dengan ini di isyhtiharkan bahawa math diskrete saya x siap!!
~till then Assalamualaikum...




3 comments:

~Aina~ said...

kak ros u so gdik la,..pe2 pn thniah la cos dh terubat rndu kamu,..i'm so hepy 2 cz 4 da 1st time of my life i can see u so excited to smthing '.........',..hahahaha,..

~Aina~ said...

kak ros,.u so gdik la,..erm,.1st time i can see u so excited to smthing like that,..hahaha,..

~~kASiHmu AmANAhku~~ said...

malu saye tau...hhaahaha