Thursday, February 17, 2011

saye nak jawab tag ni ~~*awesome*~~

awesome ye saya di sini...sebabnya first time ditag ngan soalan mcm di bawah ni...gracias to zeyrakechik 
idup kecik cumilll :) jom tgok pe jawapan drp tag anda....

1. Adakah anda rasa anda Hot?
hot 2 macam hotdog ke?..ye saya suka makan roti hotdog..nyum3 :)
mjawab soalan x?oke2...saya x rase saya hot..dah dah...malas layan ngn soalan ni...huhu

2. Upload wallpaper PC/LAPTOP yang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal gambar.
nak jd kan cter..pade zaman dahulu kale..bla..bla..bla..
ha mcm 2 la cter nye :P
saya suka karton muslimah !

4. Bila kali terakhir makan nasi ayam?
cuti pertengahan sem ari 2..malam sabtu sbelum pulang kembali ke kolej..
masakan mak n akak2 saya...
sgt mghargai masakan mereka..sedap bangat !

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu kt blog saya la...sambil buat tag sambil dengar lagu...masyuk :))

6. Apa yang anda selesaikan selain Tag ini?
baru lepas abis kelas..teringat akan tag ni..dah hampir setaun cik tag..haha..oke sy tipu !
wat assignment...xsiap2 lg...berani plak p bukak blog kan...biasa org berani =.=

7. Selain nama anda sendiri, anda dipanggil nama apa?
NA...ye NA...panggilan manja family saya...

8. Tag lagi 8 orang :)
5 dah cukop okeh..heee~~


9. Siapakah orang no 1 anda?
rumate ksayangan wak2 matrik :)

10. Katakan sesuatu tentang orang no 5?
intan....semoga kite dapat mjalani kehidupan sebagai rumate ni dgn penuh kesabaran dan ukhuwah yg terjalin antara kita berkekalan buat selamanya...btul !

11. Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
 dye anak mak ayah dye..so hubungan mereka sgt rapat...dye dah berpunya (pakwe)...hurmm


12. Bagaimana pula dengan orang no 4?
ni pun bakal bersuami..haha
..bile??..ntah !mun jgn marah..

13. Pesanan buat orang no 6?
mane ade org no 6...ce tgok ce tgok..xde kan?

14. Kata kata cinta untuk orang no 2?
ha ni yg best nih...
nak panggil kak anis gak bleh x...haha..oke boleh..sy kan muda dari anda...
semoga bkekalan ye kamu ngan si dia...lau gadoh 2 jgn sampai tbalikkan meja lg...huhu

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag 1
1) pandai sgt
2)now at UKM ngah wat dental.see..pandai x?
3)pandai mgajar...eh kamu silap pilih future la..jum2 pendidik !gurau :P
4)duk kat wangsa maju..tp kat kuantan pun ade rumah kat sane...
5)suka makan ayam goreng...hihi

17. Persamaan antara kambing dengan lembu?
nape plak soalan ni...macam xde kaitan jep...dua2 xmandi kot..

18. Perasaan anda ketika anda menjawab tag ini?
bila nak jumpe soalan last ni...=.=

19. Adakah anda tahu Rizman tu sengal?
ish xtau ke rizman 2 tersangat la sengal....knal ke?
ha kan dah xknal...sy pun xknal...haha

20. Gay or Less?
secantik2 perhiasan dunia adalah wanita soleha :)


alhamdulillah...akhirnye selesai jugak jawab....susahnye soalan tsebut...
mencabar kewarasan...
mcm soalan diskrete math je nak kne fikir....haha
akhir kate terima kasih sebab bagi ros jawab tag ni..^_^

1 comment:

~~kASiHmu AmANAhku~~ said...

mira...kakros try nih :)
bismillahirahmanirrahim.......