Monday, March 14, 2011

...::besday girl::..

HAHA. ketawa dulu sebelum berbicara. nak tau x ari ni 15/3 besday siti. kah3..  waktu aku tanye kau bile besday kau, kau xmau cakap eh. ha kan aku x celebrate. padan muka kau ! ceshhhh !!
sedehla aku nih. besday kawan sendiri yg merangkap classmate pun xtau ! x alert ! apaa daa.. jgn sedeh gak kat siti.. ini entry khas sebagai present aku tuk kau ! terus update 2 sempena ari lahir kau. buku tolak tepi 2 bro ! HAHA.
sori la late ucap kat kau coz tadi aku sedang menjemur baju..hak3. tibe2 mesej masuk. ade org bagitau ari ni besday kau ! gelabah aku rase bsalah kau tau ! terusan tepat jam 12.25 am aku ucap kat kau. ce kau tgok msj aku. cek semula msj wish aku 2 tol x. terima kasih la kat NURUL coz ingatkan aku. nak join kau celebrate bday siti, kau x ajak aku. kesian aku. kah3. lame beno kau pegi makan eh  ! wink2. tektik la 2 ek kirenye. 
x kesah la ape ape pon, janji ini semua khas buat kau sorang je tau ! tolong hargai !

terharu x? walaupun entry ni xde cerita ape ape pun tapi bagi aku banyak maksud tersirat woo.. kau x nak hargai pun x pe, tapi tolong hargai. pelik beno bunyik 2 kan..
okay okay, siti kau suka x kawan ngan aku? soalan ke ape ni? lantak la.. aku x mau kau jawab kat aku. tapi aku nak kau muhasabah diri ape yang kau rase selama kita bersahabat. acececeh !
layan je la...HAHA !

okay u all mesti nak kenal sapekah siti tersebut kan? nak nak nak.. okay ini dia SITI NOR NAQIAH BINTI JUSOH yang comey lagi ramping ! (jgn marah besday girl)


so yang depan skali 2 adalah dye..huhu.
comel x? 
jawapan ade di tangan anda..
renung renung kan.. :P

eh eh. aku ada satu lagi adiah ni. nah ambik nih !

Semestinya hanya bunga ! sebab saya suka bunga !

sebelum berundur :
~~~ always ingat port kita melepak lepas abis kelas ! ye library tempatnya. oh no ! bukan bukan.
        bukan dalam library, tapi di tepi library sambil menikmati roti hotdog :)
~~~kenang daku selalu dalam doa mu ! cewahhh !!






2 comments:

ct_sempoi said...

thanx kak ros..
luv u so much...
takkn terhapus knangan kite !!
muaaaahx ^_^

~~kASiHmu AmANAhku~~ said...

HAHA.. touching2 !! kan3?
so btw last but not least, persahabatan kite akan berkekalan sampai bila2.. insyaAllah :)